ОЩЕ ОТ СВЕТА НА BRITA

BRITA METER - СИГУРНОСТТА ДА ИМАТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ПЕРФЕКТНО ФИЛТРИРАНА ВОДА С BRITA.

Каната BRITA Elemaris съчетава модерен дизайн със съвременна технология, за да предостави оптимално качество. Само този висококачествен модел предлага интелигентния BRITA Meter, който използва три различни начина (обем на водата, твърдост на водата и време) , за да определи кога филтърния патрон трябва да се смени и ви подсигурява вода, филтрирана с BRITA с чудесен вкус всеки път. (Налична в черно и бяло.)

КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ

ФИЛТРИРАНЕТО НА ВОДА НИКОГА НЕ Е ИЗГЛЕЖДАЛО ТОЛКОВА ДОБРЕ:
BRITA FILL&ENJOY MARELLA С ПАСТЕЛНИ ТОНОВЕ.

Превърнете чешмяната вода в прясна вода, филтрирана с BRITA! Каните с пастелни цветове прибавят леки окраски към интериора Ви, без да бъдат натрапчиви и ви позволяват да играете с нюанси и контрасти по най-различни начини!

  • Практичен повдигащ се капак за лесно пълнене
  • Дръжка за здраво хващане във всекидневната употреба
  • Затварянето на чучура предпазва водата от външни замърсявания в кухнята или дома
  • Оборудвана с електронен индикатор BRITA Memo - за надеждна индикация кога трябва да се смени патронът.

 

КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ

ВКУСЪТ Е ВСИЧКО.

Ние от BRITA сме страстни почитатели на вкуса. При използването на вода, филтрирана с BRITA за готвене и за приготвяне на горещи/студени напитки ще усетите голяма разлика. Нашите филтри намаляват веществата, влошаващи вкуса и мириса, като хлор от чешмяната вода, като същевременно позволяват на всички съставки да освободят аромата си. Приготвянето на чаша чай никога няма да бъде същото!

ЗАЩО ДА ПИЕТЕ ВОДА?

Водата съставлява до 70% от нашето телесно тегло. Хидратирането е от изключителна важност за нашето здраве и добро състояние. Препоръчва се да се пият до 2 литра (около шест големи чаши) течност всеки ден, за да се избегне обезводняване, особено важно при спортуване. Ползите варират от подобрена концентрация и защитата на жизненоважни органи до по-хубава кожа - дори може да помогне при свалянето на килограми.